Nieuwe opzet Lecher-antenne cursus

De eerstvolgende Lecher-antenne cursus wordt in het najaar van 2023 georganiseerd. We hebben gekozen voor een flexibele modulaire opzet, waarbij het leren meten met de Lecher-antenne centraal staat. De klassikale lessen zijn interactief, waarbij theorie en praktijk op een dynamische wijze met elkaar worden afgewisseld.

Door de flexibele modulaire opzet kun je na de basismodule kiezen waar je je verder in wil verdiepen: therapeutische toepassingen, woonbiologie of wil je alle ins en outs van de Lecher-antenne leren en kies je voor beiden?

Basis, module I, 4 lesdagen: vrijdag 8 en zaterdag 9 september, vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober.

Vervolg,  module II – therapeutische toepassingen, 4 lesdagen: vrijdag 3 en zaterdag 4 november, vrijdag 17 en zaterdag 18 november.

Vervolg,  module III – Woonbiologie, 4 lesdagen: vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2024, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024.

Klik hier voor meer informatie

Winkelwagen
Scroll naar boven

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten