Basiscursus Connectie-sensor

De Connectie-sensor cursus bestaat uit 3 lesdagen van 12.00 uur t/m 17.30 uur (5 lesuren per dag).
De cursus wordt jaarlijks georganiseerd, meestal in het voorjaar. De actuele cursusdata zijn te vinden in onze agenda.

Tijdens deze praktische 3-daagse cursus leert u te testen en te behandelen met behulp van de door Eric Laarakker ontwikkelde Connectie-sensor. De Connectie-sensor is heel waardevol om voeding en supplementen te testen. U kunt eenvoudig met de Connectie-sensor uw diagnose verfijnen en gerichte keuzes maken in de behandeling. U leert in de cursus het lichaam energetisch te onderzoeken en u leert ook hoe u met de Connectie-sensor het lichaam energetisch kunt behandelen. Dit laatste in tegenstelling tot een gewone pendel/bio-sensor.

De Connectie-sensor werkt daarmee zeer effectief in aanvulling op holistische therapievormen zoals informatiegeneeskunde, acupunctuur, manuele therapieën, homeopathie en fytotherapie. U kunt bijvoorbeeld heel nauwkeurig energetische verstoringen, blokkades, pijnpunten en overige therapeutische punten lokaliseren en behandelen. Of bij klachten ten gevolge van bijvoorbeeld verkeerde voeding, leert u heel specifiek hoe u kunt testen welke voeding en/of supplementen wel/niet geschikt zijn voor uw patiënt. Kortom, de Connectie-sensor is in handen van een kundig beoefenaar een zeer effectief inzetbaar instrument binnen de holistische geneeskunde.

De nadruk van de cursus ligt op het leren gebruiken van de Connectie-sensor en de toepassingen van het instrument. U leert tijdens de cursus mens en dier door te meten/testen en zo informatie te verkrijgen over de individuele gezondheidstoestand (op fysiek, energetisch en persoonlijk niveau). Praktische oefening op elkaar en eventueel meegebrachte dieren, onder begeleiding van de docenten, staat hierbij voorop.

De cursus wordt gegeven door Eric Laarakker, Claudia de Gooijer-Kant en Aleid Hillebrand.

Connectie-sensor cursus
Lees verder
Fijn dat er meer methodes uitgelegd worden om te gebruiken in combinatie met de sensor.
Connectie-sensor cursus
Lees verder
Goede opbouw. Fijne verdeling van theorie en praktijk.
Connectie-sensor cursus
Lees verder
De Connectiesensor voelt dankzij deze praktische cursus al snel als een verlengstuk van jezelf. Heel veel zin om ermee aan de slag te gaan!
Previous
Volgende

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: De cursus vindt plaats in de cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt, Nederland.

Lestijden: van 12.00 uur t/m 17.30 uur (5 lesuren per dag).

Studiebelasting: Naast de klassikale lessen (15 lesuren) ontvangt u een uitgebreide syllabus als naslagwerk bij de cursus. We raden aan vanaf de start van de cursus dagelijks te gaan oefenen/testen met de Connectie-sensor om de benodigde vaardigheden op te doen. Reken op een studiebelasting van 45 SBU voor deze cursus. Na afronding ontvangt u een deelnamecertificaat.

De kosten voor deelname bedragen €495,- (inclusief koffie/thee en uitgebreide syllabus).
Dit bedrag is exclusief de aanschaf van de Connectie-sensor en eventuele testdozen.
Deze kunt u bij aanvang van de cursus aanschaffen via de Holistische praktijk voor dieren Den Hoek.
De kosten voor aanschaf van de Connectie-sensor zijn €213,50 en inclusief handgemaakt houten kistje voor €263,50 (incl. BTW).
Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.
Inschrijven voor de cursus kan via onze webshop.

We adviseren de lezing over Informatiegeneeskunde eerst te volgen, voorafgaand aan uw deelname aan de Connectie-sensor en/of Lecher-antenne cursus.
In deze lezing komen een aantal basisprincipes vanuit de kwantumfysica en het werken met frequenties, trillingen en energievelden aan bod. Dit geeft een beter begrip van de fundamenten waarop het werken met de Connectie-sensor is gebaseerd.
De lezing kunt u aanschaffen in onze webshop.

De cursus is toegankelijk voor iedereen met interesse in het leren werken met de Connectie-sensor.
U hoeft geen medische basiskennis te hebben om deel te kunnen nemen. In principe kan iedereen leren gebruik te maken van het instrument om bijvoorbeeld geschikte voeding of verstoringen in energiebanen te meten. Wel is de opzet van de cursus zo dat we dierenartsen, artsen en therapeuten leren om het instrument te integreren in hun praktijk. We wijzen onze deelnemers zonder medische kennis en/of bevoegdheden er graag vooraf – en tijdens de cursus – op dat voor ons essentieel is dat ieder het instrument op integere wijze ter hand zal nemen en er op verantwoorde wijze mee aan de slag gaat. Bent u geen (dieren)arts, ga dan geen medische diagnoses stellen/uitspraken doen die u niet hoort te doen. Is er een (vermoeden van) een medisch probleem, stuur dan door naar iemand die bevoegd is het dier te behandelen. Als u dit in acht neemt, dan kunnen juist zowel de Connectie-sensor als de Lecher-antenne zeer waardevolle instrumenten zijn en een verrijking brengen in uw dagelijkse leven.

Winkelwagen
Scroll naar boven