Lecher-antenne vervolgcursus therapeutische toepassingen

Verdieping therapeutische toepassingen, module II

Module II, Data 2023: vrijdag 3 en zaterdag 4 november, vrijdag 17 en zaterdag 18 november, de lestijden zijn van 12.00 uur t/m 17.30 uur. Je kunt aan deze module deelnemen na afronding van de basismodule.

In de vervolg module II – therapeutische toepassingen (4 lesdagen) gaan we onder leiding van Eric Laarakker dieper in op de medische toepassingen van de Lecher-antenne. Wat je als dierenarts, arts, therapeut in je werk met mens en/of dier tegen kunt komen, staat centraal deze module. Hoe meet je mens of dier door, wat zijn de aandachtspunten en valkuilen en hoe interpreteer je de verschillende meetwaarden. Naast het meten op het lichaam in de diverse lagen (body, mind & spirit) leer je o.a. voeding en supplementen uit te testen, therapieblokkades op te sporen, hoe je hoogfrequente stoorvelden kunt behandelen en we nemen stap voor stap het door ons ontwikkelde meetprotocol door. Na afronding kun je het gebruik van de Lecher-antenne integreren binnen je eigen holistische praktijk. Je krijgt o.a. de beschikking over de algemene en medische Lecher-antenne frequenties, zoals deze door Eric Laarakker en zijn team in de loop der jaren zijn ontdekt.

Klik hier om direct in te schrijven

Lokatie
Cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt, Nederland.

Taal
Nederlands

Cursusduur en Studiebelasting
De cursus bestaat per module uit 4 lesdagen (van 12.00 uur t/m 17.30 uur; 5 lesuren per dag), waarin zowel theorie als praktische vaardigheden in het meten met de Lecher-antenne aan bod komen. Tussen de lesdagen in wordt van de cursist verwacht zelf actief met de Lecher-antenne te gaan oefenen om de benodigde ervaringen op te doen. Reken daarom wel op een gemiddelde studiebelasting van 80 uur per module (lessen, theorie en praktische oefening). Na afronding ontvang je een deelnamecertificaat.

Kosten

Vervolg I, therapeutische toepassingen à 4 lesdagen: 650,- euro

Gebruik van koffie/thee faciliteiten en cursusmap is inbegrepen in het cursusgeld. * tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

De digitale lijst met Lecher-antenne waarden die we voor individueel gebruik ter beschikking stellen aan onze cursisten is geregistreerd en valt onder het auteursrecht van Eric Laarakker.  Hij heeft deze lijst met ruim 2500 frequenties kunnen ontwikkelen in de loop der jaren, met behulp van zijn team van dierenartsen, artsen, therapeuten, woonbiologen en wetenschappers.

We wijzen onze deelnemers zonder medische kennis en/of bevoegdheden er graag vooraf – en tijdens de cursus – op dat voor ons essentieel is dat ieder het instrument op integere wijze ter hand zal nemen en er op verantwoorde wijze mee aan de slag gaat. Bent u geen (dieren)arts, ga dan geen medische diagnoses stellen/uitspraken doen die u niet hoort te doen. Is er een (vermoeden van) een medisch probleem, stuur dan door naar iemand die bevoegd is de cliënt/patiënt te behandelen. Als u dit in acht neemt, dan kunnen juist zowel de Lecher-antenne als de Connectie-sensor zeer waardevolle instrumenten zijn en een verrijking brengen in uw dagelijkse praktijk.