Lecher-antenne cursus module II – therapeutische toepassingen

De Lecher-antenne cursus Module II – therapeutische toepassingen bestaat uit 4 lesdagen van 11.00 uur t/m 17.00 uur (5 lesuren per dag).
De cursus wordt jaarlijks georganiseerd, de actuele cursusdata zijn te vinden in onze agenda.

U kunt aan deze module deelnemen na afronding van de basismodule.

We hebben gekozen voor een flexibele modulaire opzet, waarbij het leren meten met de Lecher-antenne centraal staat. De klassikale lessen zijn interactief, waarbij theorie en praktijk op een dynamische wijze met elkaar worden afgewisseld.

De Lecher-antenne is een meetinstrument waarmee onder andere vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten. U kunt met de Lecher-antenne exact bepalen wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is. De Lecher-antenne is daarmee een zeer waardevol instrument in het gebruik van bijvoorbeeld acupunctuur en manuele therapieën. Ook kan de Lecher-antenne een bevestiging geven over de doeltreffendheid van bepaalde medicatie (w.o. homeopathische en fytotherapeutische medicatie) en de mate van werkzaamheid voorspellen.

In deze vervolgcursus module II – therapeutische toepassingen gaan we onder leiding van Eric Laarakker dieper in op de medische toepassingen van de Lecher-antenne. Wat u als dierenarts, arts, therapeut in uw werk met mens en/of dier tegen kunt komen, staat centraal deze module. Hoe meet u mens of dier door, wat zijn de aandachtspunten en valkuilen en hoe interpreteert u de verschillende meetwaarden.
Naast het meten op het lichaam in de diverse lagen (body, mind & spirit) leert u onder andere voeding en supplementen uit te testen, therapieblokkades op te sporen, hoe u hoogfrequente stoorvelden kunt behandelen. Natuurlijk nemen we ook stap voor stap het door ons ontwikkelde meetprotocol door.
Na afronding van deze module kunt u het gebruik van de Lecher-antenne integreren binnen uw eigen (holistische) praktijk.
Hier kunt u een aantal voorbeelden vinden wat voor toevoeging de Lecher-antenne kan zijn binnen uw praktijk.

U krijgt onder andere de beschikking over de algemene en medische Lecher-antenne frequenties, zoals deze door Eric Laarakker en zijn team in de loop der jaren zijn ontdekt.

Het docententeam bestaat uit Eric LaarakkerThijs TjadenTheo Hooijer en Claudia de Gooijer-Kant.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie: De cursus vindt plaats in de cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt, Nederland.

Lestijden: van 11.00 uur t/m 17.00 uur (5 lesuren per dag).

Studiebelasting: De cursus bestaat per module uit 4 lesdagen (van 11.00 uur t/m 17.00 uur; 5 lesuren per dag), waarin zowel theorie als praktische vaardigheden in het meten met de Lecher-antenne aan bod komen. Tussen de lesdagen in wordt van de cursist verwacht zelf actief met de Lecher-antenne te gaan oefenen om de benodigde ervaringen op te doen. Reken daarom wel op een gemiddelde studiebelasting van 80 uur per module (lessen, theorie en praktische oefening).
Na afronding van de cursus ontvangt u een deelnamecertificaat.

De kosten voor deelname bedragen €650,- (inclusief koffie/thee en uitgebreide syllabus).

Bij aanmelding voor alle 3 de modules van de Lecher-antenne ontvangt u een korting van 100,- euro.

We wijzen onze deelnemers zonder medische kennis en/of bevoegdheden er graag vooraf – en tijdens de cursus – op dat voor ons essentieel is dat ieder het instrument op integere wijze ter hand zal nemen en er op verantwoorde wijze mee aan de slag gaat. Bent u geen (dieren)arts, ga dan geen medische diagnoses stellen/uitspraken doen die u niet hoort te doen. Is er een (vermoeden van) een medisch probleem, stuur dan door naar iemand die bevoegd is de cliënt/patiënt te behandelen. Als u dit in acht neemt, dan kunnen juist zowel de Lecher-antenne als de Connectie-sensor zeer waardevolle instrumenten zijn en een verrijking brengen in uw dagelijkse praktijk.

©De digitale lijst met Lecher-antenne waarden die we voor individueel gebruik ter beschikking stellen aan onze cursisten is geregistreerd en valt onder het auteursrecht van Eric Laarakker.  Hij heeft deze lijst met ruim 2500 frequenties kunnen ontwikkelen in de loop der jaren, met behulp van zijn team van dierenartsen, artsen, therapeuten, woonbiologen en wetenschappers.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven