Cursusaanbod

Healthcare-Academy Den Hoek organiseert cursussen, workshops, lezingen en nascholingen op het gebied van systemische, holistische (dier)geneeskunde en informatiegeneeskunde. Voor zowel geïnteresseerden als voor Healthcare-professionals als artsen, dierenartsen, paramedici en therapeuten. Van de Connectie-sensor cursus en Lecher-antenne cursus, de Vijf Elementen t/m diverse lezingen op gebied van informatiegeneeskunde.

Oude en nieuwe kennis komen samen in onze opleidingen; ter inspiratie, ter verbreding en ter verdieping van uw kennis en vaardigheden. Kwaliteit, ontwikkeling en een persoonlijke benadering staan hierin voorop.

We bieden zowel basisopleidingen als nascholingen aan (in bijvoorbeeld veterinaire acupunctuur, veterinaire Chinese kruiden, Lecher-antenne, & Connectie-sensor). Waar mogelijk zijn de hierbij onderwezen principes, technieken en behandelmethoden wetenschappelijk onderbouwd en/of hebben ze in de praktijk hun effectiviteit aangetoond.

Cursussen 2022:

Connectie-sensor cursus (4 dagen): De eerstvolgende cursus wordt verwacht in het voorjaar van 2022. Download flyer connectiesensor-cursus

Nascholingsdag voor cursisten van Lecher-antenne en Connectie-sensor: wordt ingeroosterd op 30 september 2022 van 12.00 uur t/m 17.30 uur. Deze dag zal in het teken staan van het uitwisselen van kennis en ervaringen, het delen van nieuwe inzichten, uitleg geven over nieuwe middelen. en voor de ‘Lecher-antenne cursisten’ is er de gelegenheid om kennis te maken met een nieuwe manier van meten m.b.v. de Lecher-antenne. Eric zal o.a. een lezing geven over zijn visie op de ‘energie van de nieuwe tijd’ en wat voor ontwikkelingen er zijn op het gebied van Informatiegeneeskunde. Thijs Tjaden en Theo Hooijer vertellen over het belang van energetische harmonie in je leef- en werkomgeving en wat je hier zelf aan kunt doen. De kosten voor deelname zijn 95,- euro. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail.

Lecher-antenne cursus (6 dagen):   Voor (dieren)artsen, therapeuten en overige geïnteresseerden. Uitgebreide basis in het medisch leren doormeten van mens en dier gecombineerd met basis in de woonbiologie. In het najaar van 2022 wordt de eerstvolgende cursus georganiseerd (onder voorbehoud van Corona-maatregelen): vrijdag 16 en zaterdag 17 september, vrijdag7 en zaterdag 8 oktober, vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022. De cursus zit vol. Bij interesse kunt u een e-mail sturen om op de wachtlijst te komen. We nemen dan contact op als er een plaats vrij komt.  Lecher-antenne basis cursus

Ook interessant!!

In 2022-2023 start de vernieuwde IVAS Veterinaire acupunctuur-opleiding. De Europese IVAS affiliates vanuit Nederland (SNVA), Duitsland (Gervas) en de Scandinavische landen (Novas), werken samen aan een nieuwe hybride opleiding (combinatie van klassikaal met thuis studeren). Voor meer informatie klik hier of neem rechtstreeks contact op met  DVM Linda Boggie, cursus coördinator via lboggie.bva@gmail.com. Deze cursus wordt niet georganiseerd door Healthcare-Academy Den Hoek. U kunt dus niet via ons inschrijven of verdere informatie opvragen!