Cursusaanbod

Healthcare-Academy Den Hoek organiseert cursussen, workshops, lezingen en nascholingen op het gebied van systemische, holistische (dier)geneeskunde en informatiegeneeskunde. Voor zowel geïnteresseerden als voor Healthcare-professionals als artsen, dierenartsen, paramedici en therapeuten. Van de Connectie-sensor cursus en Lecher-antenne cursus, de Vijf Elementen t/m diverse lezingen op gebied van informatiegeneeskunde.

Oude en nieuwe kennis komen samen in onze opleidingen; ter inspiratie, ter verbreding en ter verdieping van uw kennis en vaardigheden. Kwaliteit, ontwikkeling en een persoonlijke benadering staan hierin voorop.

We bieden zowel basisopleidingen als nascholingen aan (in bijvoorbeeld veterinaire acupunctuur, veterinaire Chinese kruiden, Lecher-antenne, & Connectie-sensor). Waar mogelijk zijn de hierbij onderwezen principes, technieken en behandelmethoden wetenschappelijk onderbouwd en/of hebben ze in de praktijk hun effectiviteit aangetoond.

Cursussen 2020/2021:

 

Lecher-antenne cursus:   Voor (dieren)artsen, therapeuten en overige geïnteresseerden. Uitgebreide basis in het medisch leren doormeten van mens en dier gecombineerd met basis in de woonbiologie. lecher-antenne cursus In het najaar van 2021 wordt de eerstvolgende cursus georganiseerd (onder voorbehoud van Corona-maatregelen): vrijdag 17 en zaterdag 18 september, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober, vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021. Op dit moment zit de Lecher-antenne cursus 2021 vol. Bij interesse kunt u per mail aangeven graag op de reservelijst te willen komen. We nemen dan contact op, als er een plek beschikbaar komt. U kunt hiervoor mailen aan: info@healthcare-academy.nl

Lecher-antenne vervolgcursus Woonbiologie: In 2 blokken van 2 dagen leert u van de ervaren woonbiologen Thijs Tjaden en Theo Hooijer de ins en outs van de Woonbiologie-praktijk. Ervaringsgerichte lessen worden afgewisseld met bijbehorende theorie. Kennis en ervaring met de Lecher-antenne (basiscursus) is vereist, de rest leert u van Thijs en Theo! De 4-daagse cursus is uitgesteld tot een nader te bepalen datum in 2022. De lestijden zijn van 12.00 uur t/m 17.30 uur.

Connectie-sensor cursus: i.v.m. Corona is de start van de cursus uitgesteld naar 16, 17 april 2021 en worden nog 2 nader te bepalen lesdagen ingeroosterd (de cursus is totaal 4 lesdagen van 12.00 uur t/m 17.30 uur). download flyer connectiesensor-cursus

Informatie-avond voor therapeuten: Nieuwe datum nog niet bekend. Deze avond is exclusief voor therapeuten die reeds werken met de Harmonics frequentiemiddelen en/of overige Den Hoek middelen. In de afgelopen maanden zijn er een aantal wijzigingen geweest in het assortiment (uitbreiding met nieuwe middelen, vernieuwde recepturen en een paar middelen zijn vervangen). Graag informeren wij u op deze avond over de wijzigingen en vooral over de nieuwe middelen. Zo zullen zeker de Cosmic Blue serie, de Cosmic Blue 3-6-9 serie, de nieuwe Efipain Den Hoek en de vernieuwde Allergic Pro/EP Itch aan bod komen.

Ook interessant!!

In 2022 start de vernieuwde IVAS Veterinaire acupunctuur-opleiding. De Europese IVAS affiliates vanuit Nederland (SNVA), Duitsland (Gervas) en de Scandinavische landen (Novas), werken samen aan een nieuwe hybride opleiding (combinatie van klassikaal met thuis studeren). Voor meer informatie klik hier of neem rechtstreeks contact op met  DVM Linda Boggie, cursus coördinator via lboggie.bva@gmail.com. Deze cursus wordt niet georganiseerd door Healthcare-Academy Den Hoek. U kunt dus niet via ons inschrijven of verdere informatie opvragen!