Cursusaanbod

Healthcare-Academy Den Hoek organiseert cursussen, workshops, lezingen en nascholingen op het gebied van systemische, holistische (dier)geneeskunde en informatiegeneeskunde. Voor zowel geïnteresseerden als voor Healthcare-professionals als artsen, dierenartsen, paramedici en therapeuten. Van de Connectie-sensor cursus en Lecher-antenne cursus, de Vijf Elementen t/m diverse lezingen op gebied van informatiegeneeskunde.

Oude en nieuwe kennis komen samen in onze opleidingen; ter inspiratie, ter verbreding en ter verdieping van uw kennis en vaardigheden. Kwaliteit, ontwikkeling en een persoonlijke benadering staan hierin voorop.

We bieden zowel basisopleidingen als nascholingen aan (in bijvoorbeeld veterinaire acupunctuur, veterinaire Chinese kruiden, Lecher-antenne, & Connectie-sensor). Waar mogelijk zijn de hierbij onderwezen principes, technieken en behandelmethoden wetenschappelijk onderbouwd en/of hebben ze in de praktijk hun effectiviteit aangetoond.

Cursussen 2022:

Connectie-sensor cursus (4 dagen): Nog enkele plaatsen beschikbaar! In 2 blokken van 2 dagen leert u te testen en te behandelen met behulp van de Connectiesensor. De eerstvolgende cursus wordt georganiseerd op: vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022. Klik hier om direct in te schrijven. Download flyer connectiesensor-cursus

Lecher-antenne vervolgcursus Woonbiologie (4 dagen): In 2 blokken van 2 dagen leert u van de ervaren woonbiologen Thijs Tjaden en Theo Hooijer de ins en outs van de Woonbiologie-praktijk. Ervaringsgerichte lessen worden afgewisseld met bijbehorende theorie. Kennis en ervaring met de Lecher-antenne (basiscursus) is vereist, de rest leert u van Thijs en Theo! De lestijden zijn van 12.00 uur t/m 17.30 uur. Gaat door bij voldoende deelname en onder voorbehoud van Corona-maatregelen: vrijdag 17 en zaterdag 18 juni, vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2022. Klik hier om direct in te schrijven.

Nascholingsdag voor cursisten van Lecher-antenne en Connectie-sensor: wordt ingeroosterd op 30 september 2022. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via e-mail.

Lecher-antenne cursus (6 dagen):   Voor (dieren)artsen, therapeuten en overige geïnteresseerden. Uitgebreide basis in het medisch leren doormeten van mens en dier gecombineerd met basis in de woonbiologie. In het najaar van 2022 wordt de eerstvolgende cursus georganiseerd (onder voorbehoud van Corona-maatregelen): vrijdag 16 en zaterdag 17 september, vrijdag7 en zaterdag 8 oktober, vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022. Klik hier om direct in te schrijven. Lecher-antenne basis cursus

Ook interessant!!

In 2022-2023 start de vernieuwde IVAS Veterinaire acupunctuur-opleiding. De Europese IVAS affiliates vanuit Nederland (SNVA), Duitsland (Gervas) en de Scandinavische landen (Novas), werken samen aan een nieuwe hybride opleiding (combinatie van klassikaal met thuis studeren). Voor meer informatie klik hier of neem rechtstreeks contact op met  DVM Linda Boggie, cursus coördinator via lboggie.bva@gmail.com. Deze cursus wordt niet georganiseerd door Healthcare-Academy Den Hoek. U kunt dus niet via ons inschrijven of verdere informatie opvragen!