Agenda

Cursussen 2020/2021:

In navolging van de maatregelen rondom het Corona-virus komen al onze opleidingsactiviteiten tot in elk geval 31 maart 2021 te vervallen. 

Lecher-antenne cursus:   Voor (dieren)artsen, therapeuten en overige geïnteresseerden. Uitgebreide basis in het medisch leren doormeten van mens en dier gecombineerd met basis in de woonbiologie. lecher-antenne cursus In het najaar van 2021 wordt de eerstvolgende cursus georganiseerd (onder voorbehoud van Corona-maatregelen): vrijdag 17 en zaterdag 18 september, vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober, vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021.

Lecher-antenne vervolgcursus Woonbiologie: In 2 blokken van 2 dagen leert u van de ervaren woonbiologen Thijs Tjaden en Theo Hooijer de ins en outs van de Woonbiologie-praktijk. Ervaringsgerichte lessen worden afgewisseld met bijbehorende theorie. Kennis en ervaring met de Lecher-antenne (basiscursus) is vereist, de rest leert u van Thijs en Theo! De 4-daagse cursus is uitgesteld tot een nader te bepalen datum in 2021. De lestijden zijn van 12.00 uur t/m 17.30 uur.

Connectie-sensor cursus: De cursus voor 2021 zit reeds vol. U kunt niet meer inschrijven. Bij interesse in deelname kunt u per e-mail contact opnemen met Claudia de Gooijer-Kant via info@healthcare-academy.nl download flyer connectiesensor-cursus

Informatie-avond voor therapeuten: Nieuwe datum nog niet bekend. Deze avond is exclusief voor therapeuten die reeds werken met de Harmonics frequentiemiddelen en/of overige Den Hoek middelen. In de afgelopen maanden zijn er een aantal wijzigingen geweest in het assortiment (uitbreiding met nieuwe middelen, vernieuwde recepturen en een paar middelen zijn vervangen). Graag informeren wij u op deze avond over de wijzigingen en vooral over de nieuwe middelen. Zo zullen zeker de Cosmic Blue serie, de Cosmic Blue 3-6-9 serie, de nieuwe Efipain Den Hoek en de vernieuwde Allergic Pro/EP Itch aan bod komen.

Ook interessant!!

Achter de schermen wordt gewerkt aan een vernieuwde opzet van de IVAS Veterinaire acupunctuur-opleiding en van de Chinese veterinaire kruidencursus. De Europese IVAS affiliates vanuit Nederland (SNVA), Duitsland (Gervas) en de Scandinavische landen (Novas), werken samen aan een nieuwe hybride opleiding (combinatie van klassikaal met thuis studeren). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met DVM Linda Boggie, cursus coördinator via lboggie.bva@gmail.com