Frequenties

“Niet materie, maar kwantuminformatie is de bouwsteen van alles”  volgens Erik Verlinde.

Erik Verlinde is een kwantumfysicus en heeft al diverse prijzen gewonnen, onder andere in 2011 de Spinoza prijs. De kwantummechanica geeft beschrijvingen van de kleinste deeltjes in ons universum, het atomaire niveau. Alles is opgebouwd uit kwantuminformatie en water is de drager hiervan. Met de Lecher-antenne meten wij deze kwantuminformatie.

Ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening heeft standaardfrequenties, welke zijn opgesteld na langdurig onderzoek van de onderzoeker en leraar Walter Kunnen. Dankzij vervolgonderzoek door holistisch dierenarts, docent en onderzoeker Eric Laarakker zijn inmiddels al zo’n 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar. Dit maakt zeer gedetailleerd onderzoek mogelijk.

De Lecher-antenne kan met zijn magnetische polen, wanneer afgestemd op de juiste golflengte van een bepaald orgaan, de energiesterkte van dat orgaan bepalen. De mate waarin de energiesterkte afwijkt van de standaard, is indicatief voor de disbalans van het orgaan.

Ieder orgaan, iedere cel, ieder hormoon etc. heeft zijn eigen specifieke frequentie.
Ook daar is niets zweverigs aan, weer even terug naar de quote van Eric Verlinde: “wij zijn kwantuminformatie.”
Als een bepaalde frequentie, bijvoorbeeld die van de lever, disharmonisch wordt ontstaat er uiteindelijk een leverprobleem. Met disharmonisch bedoelen we uit balans, de overtonen (de harmonische tonen) zijn niet meer aanwezig. Dit kan veroorzaakt worden door virussen, bacteriën, voeding, stress, omgevingsfactoren, straling, toxines, erfelijke factoren (ook DNA trilt op een bepaalde manier) enzovoort. Als dit niet tijdig wordt aangepakt ontstaan er dus ook daadwerkelijk fysieke klachten en kan het de rest van het lichaam óók uit balans halen.

Een voorbeeld uit de vijfelementenleer:
Als angst/stress lang genoeg duurt bestaat de kans dat de nierenergie achteruit gaat. Eerst gaat het op energetisch niveau disfunctioneel worden en als dat maar lang genoeg duurt wordt het steeds meer in de materie getrokken (in het fysieke) en ontstaan echt daadwerkelijke fysieke nierproblemen krijgen óf wat er aan gerelateerd is in de acupunctuur: het bekken, de knieën etc.

Vaak wordt er dan aan het einde van het traject begonnen, de knieën worden behandeld, wat misschien ook wel verstandig is, maar als er daadwerkelijke genezing op lange termijn moet komen dan moet er teruggegaan worden naar de kern van het probleem waar het allemaal begonnen is. In dit geval bij de angst.  Soms is het dan al niet meer genoeg om alleen nog maar met de trilling van de angst te gaan werken, het kan zijn dat er zoveel kapot is in de fysieke structuur dat het niet meer te repareren is.  In de meeste gevallen is het dan nog wel te voorkomen dan het erger wordt én is het de moeite waard om te proberen toch nog een heel eind te herstellen.

Dus in het voorbeeld van de knieën; er zijn kraakbeenproblemen in de knie wat veroorzaakt is door disbalans in de nieren maar dit wil dus niet automatisch zeggen dat als de nierenergie en angst wordt aanpakt dat de knie ook weer 100% kan herstellen.