Agenda cursussen 2022

Cursussen 2022:

Seminar: leven in harmonie in een wereld van uitdagingen. In samenwerking met de Ignoramus Academie (B) organiseren we op dinsdag 12 april (introductie webinar van 19u – 20.30u) en zondag 15 mei (seminar van 10u – 16.30u) een dag vol bezieling, inspiratie, verbinding en een nieuw toekomstgericht perspectief. Klik hier voor verdere informatie.

Connectie-sensor cursus (4 dagen): LET OP: cursusdata zijn gewijzigd!  In 2 blokken van 2 dagen leert u te testen en te behandelen met behulp van de Connectiesensor. De eerstvolgende cursus wordt georganiseerd op: vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni. Klik hier om direct in te schrijven. Download flyer connectiesensor-cursus

Lecher-antenne vervolgcursus Woonbiologie (4 dagen): In 2 blokken van 2 dagen leert u van de ervaren woonbiologen Thijs Tjaden en Theo Hooijer de ins en outs van de Woonbiologie-praktijk. Ervaringsgerichte lessen worden afgewisseld met bijbehorende theorie. Kennis en ervaring met de Lecher-antenne (basiscursus) is vereist, de rest leert u van Thijs en Theo! De lestijden zijn van 12.00 uur t/m 17.30 uur. De eerstvolgende cursus is ingeroosterd op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni, vrijdag 1 en zaterdag 2 juli 2022. Klik hier om direct in te schrijven. 

Nascholingsdag voor cursisten van Lecher-antenne en Connectie-sensor: wordt ingeroosterd in het najaar van 2022.

Lecher-antenne cursus (6 dagen):   Voor (dieren)artsen, therapeuten en overige geïnteresseerden. Uitgebreide basis in het medisch leren doormeten van mens en dier gecombineerd met basis in de woonbiologie. lecher-antenne cursus In het najaar van 2022 wordt de eerstvolgende cursus georganiseerd (onder voorbehoud van Corona-maatregelen): vrijdag 16 en zaterdag 17 september, vrijdag7 en zaterdag 8 oktober, vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022. Klik hier om direct in te schrijven. 

Ook interessant!!

In 2022/2023 start de vernieuwde IVAS Veterinaire acupunctuur-opleiding. De Europese IVAS affiliates vanuit Nederland (SNVA), Duitsland (Gervas) en de Scandinavische landen (Novas), werken samen aan een nieuwe hybride opleiding (combinatie van klassikaal met thuis studeren). Voor meer informatie klik hier of neem rechtstreeks contact op met  DVM Linda Boggie, cursus coördinator via lboggie.bva@gmail.com. Deze cursus wordt niet georganiseerd door Healthcare-Academy Den Hoek. U kunt dus niet via ons inschrijven of verdere informatie opvragen!