Agenda cursussen 2022

Lecher-antenne vervolgcursus Woonbiologie (4 dagen): In 2 blokken van 2 dagen leert u van de ervaren woonbiologen Thijs Tjaden en Theo Hooijer de ins en outs van de Woonbiologie-praktijk. Ervaringsgerichte lessen worden afgewisseld met bijbehorende theorie. Kennis en ervaring met de Lecher-antenne (basiscursus) is vereist, de rest leert u van Thijs en Theo! De lestijden zijn van 12.00 uur t/m 17.30 uur. Gaat door bij voldoende deelname en onder voorbehoud van Corona-maatregelen: vrijdag 11 en zaterdag 12 februari, vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022. Klik hier om direct in te schrijven.

Connectie-sensor cursus (4 dagen): In 2 blokken van 2 dagen leert u te testen en te behandelen met behulp van de Connectiesensor. De eerstvolgende cursus wordt georganiseerd op: vrijdag 22 en zaterdag 23 april, vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022. Klik hier om direct in te schrijven. Download flyer connectiesensor-cursus

Nascholingsdag voor cursisten van Lecher-antenne en Connectie-sensor: 24 juni 2022. Verdere info volgt.

Lecher-antenne cursus (6 dagen):   Voor (dieren)artsen, therapeuten en overige geïnteresseerden. Uitgebreide basis in het medisch leren doormeten van mens en dier gecombineerd met basis in de woonbiologie. lecher-antenne cursus In het najaar van 2022 wordt de eerstvolgende cursus georganiseerd (onder voorbehoud van Corona-maatregelen): vrijdag 16 en zaterdag 17 september, vrijdag7 en zaterdag 8 oktober, vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022. Klik hier om direct in te schrijven.