Non-invasive Needle Techniques

This page is not yet available in English.

3-daagse cursus “Non-invasieve Naaldtechnieken”op  19, 20 januari en 17 maart 2012 

Klik  hier om online uw inschrijving te registreren. Ook kunt u onderaan deze pagina het inschrijfformulier downloaden en dat aan ons toesturen.

Non-invasieve technieken komen oorspronkelijk uit de Japanse acupunctuur (Toyohari). Deze zijn door Eric Laarakker geschikt gemaakt voor toepassing op dieren. Ook toepassing op mensen komt aan bod tijdens de cursus. Er wordt vooral gewerkt met een gouden en zilveren ankhnaald (deze zijn ter plekke te koop voor € 147,50* gouden ankhnaald en € 38,50* zilveren ankhnaald, * onder voorbehoud van prijswijzigingen). Aanschaf is niet noodzakelijk, maar deze naalden werken wel effectiever dan gewone naalden.

Het voordeel van deze technieken is dat de patiënt geen pijn wordt gedaan en de behandeling als zeer aangenaam wordt ervaren. Tevens wordt de behandeltijd van een naald enorm verkort. De resultaten zijn zeker niet minder dan met invasieve technieken.

De cursus bestaat vooral uit het leren beheersen van deze technieken. De nauwkeurigheid van het uitvoeren van de technieken is van groot belang voor het behalen van een goed behandel resultaat. De cursus bestaat uit 3 dagen onder leiding van Eric Laarakker. De cursus wordt in het Engels gegeven.

Tevens wordt het uitbalanceren van meridianen m.b.v. filters met zijden koord behandeld tijdens deze cursusdagen.
 

Toegankelijk voor

Deze cursus is als nascholing toegankelijk voor humane en veterinaire acupuncturisten.
 

Data en lestijden

donderdag 19 januari, vrijdag 20 januari en zaterdag 17 maart 2012. De lessen zijn van 12.00 uur t/m 18.00 uur.

Locatie

cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt, Nederland

Kosten

Het lesgeld voor deze cursus bedraagt € 550,-. Dit is inclusief handouts en koffie/thee (en exclusief eventuele aanschaf van Ankh-naalden).

 

Download inschrijfformulier HCA Den Hoek

 

 

Healthcare-Academy Den Hoek ~ Bisschopsweg 2 ~ 3732 HW De Bilt (Nederland) ~ T:+31 (0)633688491 E: info@healthcare-academy.nl

 

Volg ons via  Facebook:

                                              

 

 

©2011 Healthcare- Academy Den Hoek || Concept : Techmarq ; ontwerp : Dedicated People; Techniek : Manipal Digital Systems