Info over de Lecher-antenne

 

Wetenschappers hebben vastgesteld dat alle materie haar samenhang en bestaan te danken heeft aan een constante trilling van energie. Energie beweegt zich in een golf en in deeltjes, o.a. In het Terahertz-gebied, en heeft een specifieke trillingsfrequentie. Alle levensprocessen zijn hierop gebaseerd.

Ieder gezond orgaan, weefsel of aandoening heeft standaardfrequenties, welke zijn opgesteld na langdurig onderzoek van de onderzoeker en leraar Walter Kunnen. Dankzij vervolgonderzoek door holistisch dierenarts, docent en onderzoeker Eric Laarakker zijn inmiddels al zo'n 3500 frequenties van het lichaam en pathogene belastingen meetbaar. Dit maakt zeer gedetailleerd onderzoek mogelijk.

De Lecher antenne kan, met zijn magnetische polen, de lengte van de energiegolf waar hij op wordt geplaatst bepalen en daarmee de frequentie van het orgaan in kwestie. Wanneer de ‘meetlat’ op een energiebaan wordt geplaatst maakt deze een aantal slagen. Het aantal slagen dat de antenne maakt bepaalt de (energie) frequentie van het orgaan dat wordt gemeten. Wanneer dit afwijkt van de standaardfrequentie, is een orgaan uit balans. De Lecher-antenne maakt het mogelijk om in korte tijd veel informatie te verzamelen over organen, weefsels, ontstekingshaarden, emoties, parasieten bepaalde aandoeningen, et cetera. Ook pijnlijke plekken zijn op deze manier goed op te sporen.

De Lecher antenne wordt op deze manier met succes gebruikt in de woonbiologie en in de geneeskunde.

De Lecher antenne is vernoemd naar de Duitse fysicus Ernst Lecher (1856-1926) die in 1890 voor het eerst de snelheid van elektromagnetische golven onderzocht, dankzij de zogenoemde 'parallelle draden van Lecher'.  De antenne zelf is ontworpen door de Duitse natuurkundige R. Schneider. De Lecher antenne bestaat uit een kunststof plaatje van epoxyglasvezel waarop een koperen Lechertransmissieleiding is bevestigd die is voorzien van een maatverdeling. Deze meetlat kan met een schuifje op verschillende golflengtes (frequenties) worden ingesteld. Lees meer over de Lecher-antenne.

 
De Lecher Antenne is dus een meetinstrument waarmee o.a. vitaliteit van weefsels en organen kan worden gemeten.

U kunt met de Lecher-antenne exact bepalen wat de mate van gezondheid of pathologie van een orgaan of weefsel is. Gedurende de cursus wordt er ook aandacht geschonken aan het gebruik van de Lecher-antenne in de woonbiologie en zijn toepassingsmogelijkheden. Hieronder worden een aantal medisch relevante toepassingen beschreven.

Toepassing in de woonbiologie: de woonbiologie richt zich op het totale gebied van een gezond en prettig woon- en leefklimaat.Daarbij wordt gekeken naar mogelijke schadelijke invloeden van diverse soorten straling, lucht, licht, temperatuur, materialen, gassen en ventilatie. Met behulp van metingen met de lecher-antenne kunnen de oorzaak en exacte lokatie van bijvoorbeeld geopathogene of elektromagnetische straling worden achterhaald; ook kan met een zgn. stoorsporenonderzoek de belasting hiervan op het lichaam worden onderzocht.

Toepassing in de acupunctuur: Met behulp van de Lecher-antenne kunnen zowel blokkades als de hoeveelheid energie .in de meridianen opgespoord worden. Ook kunt u met de Lecher-antenne therapeutische punten vinden. De Lecher-antenne is één van de weinige instrumenten die pijnpunten exact kan lokaliseren op het lichaam.

Toepassing in de neuraaltherapie: De neuraaltherapie houdt zich bezig met het opsporen van stoorvelden. Het doormeten van het organisme met de Lecher-antenne levert een aantal waarden op, die kunnen duiden op stoorvelden. Deze stoorvelden zijn direct met de Lecher-antenne te vinden en ter plekke te behandelen.

Toepassing in de manuele therapieën: Met behulp van de Lecher-antenne kunnen pijnpunten en blokkades in de wervelkolom heel nauwkeurig gelokaliseerd en gediagnosticeerd worden. Zo kan de Lecher-antenne worden gebruikt om oorzaken van bewegingsproblemen te achterhalen, om daarna de juiste therapie in te kunnen zetten (al dan niet met behulp van manipulatie).

Medicinale toepassing in de homeopathie & fytotherapie: De Lecher-antenne kan een bevestiging geven van de keuze en werking van een bepaald middel.

Toevoeging aan voedingssupplementen en produkten: Bijna alle Phytonics producten bevatten Himalayazout. Aan dit Himalayazout zijn de bio-energetische frequenties in het Teraherzgebied van de organen, weefsels en meridianen toegevoegd die passen bij de genoemde indicaties van het product. Deze Terahertz-straling is elektromagnetische straling waarvan de golflengte tussen die van infrarood licht en radiogolven ligt, tussen de 10 micron tot 1 mm. Zo hebben de producten van Phytonics ook een energetische uitwerking op het dierenlichaam.


 

Healthcare-Academy Den Hoek ~ Bisschopsweg 2 ~ 3732 HW De Bilt (Nederland) ~ T:+31 (0)633688491 E: info@healthcare-academy.nl

 

Volg ons via  Facebook:

                                              

 

 

©2011 Healthcare- Academy Den Hoek || Concept : Techmarq ; ontwerp : Dedicated People; Techniek : Manipal Digital Systems