Chi Kung

Met Peter den Dekke(docent in de opleiding veterinaire acupunctuur, Chi Kung docent en auteur van het boek 'the dynamics of standing still').

 
CHI KUNG
Chi betekent 'energie'. Kung staat voor ‘de kunst’ of ‘werken met’.
Chi Kung is een bewegingstechniek die energie laat circuleren met oefeningen. Het vormt een belangrijk onderdeel van de Chinese geneeskundige tradities. Chi Kung werkt door op allerlei niveaus, zowel fysiek als emotioneel en mentaal. Als je fit bent is het een prettige manier om vitaal te blijven en je gezondheid te versterken. Als je moe of ziek bent is Chi Kung een methode om aan te sterken en stap voor stap je vitaliteit te herwinnen. Ouderen houden met Chi Kung contact met jeugdige veerkracht. Jonge mensen kunnen hun kracht ermee leren beheersen en richting geven.
Chi Kung kun je staand doen, maar ook zittend of liggend. Het beoefenen van Chi Kung helpt je te begrijpen hoe nauw lichaam, geest en ademhaling met elkaar zijn verbonden. Een bewuste ademhaling is daarom een essentieel onderdeel bij Chi Kung. Door de herhaling van zachte bewegingen die vertrekken vanuit jouw eigen stilte leer je met Chi Kung meester te worden van je eigen energie en yin en yang in jezelf te harmoniseren.
 
Meer informatie over Chi Kung en de docent Peter den Dekker vindt u op www.standingdynamics.nl


Nog geen training ingeroosterd

 
       
 

Locatie: cursusruimte Den Hoek, Bisschopsweg 2, 3732 HW De Bilt, Nederland.   
 

Cursusdata en tijden: Datum nog niet bekend. De lestijden zijn van 10.00 uur t/m 17.00 uur (6 lesuren).

Kosten: Het lesgeld voor deelname aan deze nascholing is 150,- (vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief lunch en gebruik van sap/koffie/thee faciliteiten.  

Doelgroep: De nascholing is opgezet voor TCM-therapeuten/studenten (acupuncturisten, herbalisten, tuina therapeuten, shiatsu therapeuten). Geen vooropleiding in Oosterse Geneeswijzen en wel geïnteresseerd in deelname? Neem dan s.v.p. voor inschrijving contact op met Claudia de Gooijer-Kant.

Accreditatie wordt aangevraagd bij: NVA (toegekend met code AT), Zhong, SNVA, IVAS, SCwD. Overige beroepsverenigingen op verzoek van deelnemers.

 

Healthcare-Academy Den Hoek ~ Bisschopsweg 2 ~ 3732 HW De Bilt (Nederland) ~ T:+31 (0)633688491 E: info@healthcare-academy.nl

 

Volg ons via  Facebook:

                                              

 

 

©2011 Healthcare- Academy Den Hoek || Concept : Techmarq ; ontwerp : Dedicated People; Techniek : Manipal Digital Systems